Prison Island logo

Svensexa i Västerås

Boka Svensexa i Västerås

Vi brinner för att göra brudgummens sista dag i frihet till en oförglömlig händelse. Anordna svensexan på Prison Island Västerås.

Vi brinner för att göra brudgummens sista dag i frihet till en oförglömlig händelse.
I vårt svensexepaket ingår både Prison Island och Lasergame samt en timme i privat rum där ni kan äta medhavd mat, spela spel eller dra upp ett bildspel på projektorduken. Boka vårt fängslande svensexepaket.

Våra öppettider

Här visas avvikande öppettider, om det finns några. Kontakta oss gärna om du har några frågor.

Weekdays10:00 – 17:00
Weekend10:00 – 17:00

Har du några frågor?

Kontakta oss gärna om du har några frågor inför ditt besök. Nedan hittar du de vanligaste frågorna inför ett besök.

Om Prison Island

Prison Island är en upplevelsecenter inomhus som erbjuder spännande utmaningar i rum som vi kallar celler. Deltagarna arbetar tillsammans för att lösa uppgifter i olika celler för att samla poäng, allt under en begränsad tid.

Samarbeta i lag för att klara knepiga utmaningar i olika celler. Utmaningarna testar din problemlösningsförmåga, ditt lagarbete och din smidighet. För att få poäng måste ni klara av uppgifterna inom en viss tid, som varierar mellan 1,5 och 5 minuter.

Om detta är ert första besök föreslår vi att ni planerar in ett tvåtimmars aktivitetspass för att få uppleva alla utmaningar.

Prison Island är utformat för minst två deltagare, och den ultimata teamupplevelsen kräver vanligtvis 3-4 personer. Oavsett om du kör med en vän, familjemedlem eller en annan besökare krävs minst två personer för att delta i upplevelsen. För ett optimalt äventyr bör du bilda ett lag med 3-4 deltagare för att klara utmaningarna tillsammans. Om du kommer i en större grupp delar du bara upp alla deltagare i team om 3 eller 4.

Ja, absolut! Prison Island är ett utmärkt val för teambuilding-aktiviteter. Det är den perfekta aktiviteten för företagsevenemang, skolklasser och födelsedagskalas! Kontakta oss för mer information om gruppbokningar och skräddarsydda upplevelser.

Bokning

Vi rekommenderar att man är 4 personer i ett lag men ni måste vara minst 3 och ni kan vara max 5.

Under nuvarande omständigheter krävs en förbokning. Boka kan du göra online eller på 021-351 350 / vasteras@prisonisland.se.

Är det första gången ni besöker oss rekommenderar vi två timmar aktivitet för att hinna prova alla celler. Vill man kombinera aktiviteten med lasergame brukar 1,5 timme aktivitet räcka.

Vi rekommenderar aktiviteterna från 8 år och uppåt.

Det är upp till dig som förälder att avgöra, dock brukar barn under åtta år tycka att aktiviteten är lite svår och läskig. Tänk också på att barn under åtta år alltid måste ha sällskap av en betalande vuxen. Max ett barn under åtta år per betalande vuxen.

Avbokning av grupper på 15 personer eller fler samt abonnering av laserarenan måste ske senast en vecka innan ert bokade besök. Sker avbokningen senare än så debiteras 50% av bokningsvärdet.

Ja vi säljer presentkort. Du väljer själv summa. Presentkorten är giltiga i ett år från inköpsdatum. Köp här.

Klädsel & utrustning

Vi rekommenderar oömma kläder och sköna inneskor.

Ja vi har värdeskåp. Du behöver ett hänglås eller en 10:a för att använda dem.

Tips & regler

Det går jättebra att fotografera hos oss men tänk gärna på att du måste ha tillstånd av alla som är med på bilderna.

Nej ni kan alltid tävla mot andra lag som varit här under dagen.

Tyvärr inte men det går bra att betala med kort eller Swish.

Mat & dryck

Man får tyvärr inte äta egen matsäck i vårt café men man kan hyra ett rum från 250 kr/h där man får äta medhavd mat.

Vi har ett café där vi säljer läsk och godis. Tyvärr säljer vi inte mat.